2022-08-08

Előfizetett adatbázisaink használata távolról

Kölcsönzésre jogosító érvényes olvasójeggyel rendelkező olvasóink számára ajánljuk a proxy szolgáltatás igénybe vételét, mellyel lehetőségük van olvasójegyükkel a könyvtár előfizetett tartalmait távolról - otthonról vagy a világ bármely pontjáról - használni, a könyvtár által előfizetett tartalmak közül azokat, melyekre a szolgáltató is engedélyt adott.

Kölcsönzésre jogosító érvényes olvasójeggyel rendelkező olvasóink számára Használati Szabályzat III.3.e. pontja értelmében lehetőségük van a könyvtár előfizetett tartalmait otthonról, vagy a világ bármely pontjáról használni, amennyiben erre a szolgáltató is lehetőséget biztosít.
Az Adatbázisok betűrendes listáján tételesen megtekinthető, mely adatbázisok érhetőek el távolról.
A szolgáltatás igénybevételéhez szükség van néhány módosítás elvégzésére a böngésző beállításain (ehhez segítség alább), ezt követően az érvényes olvasójegyének segítségével tudja magát azonosítani.

Fontos! Adatbázisaink távoli használatának feltétele, hogy a szolgáltató erre lehetőséget biztosítson, valamint Önnek érvényes olvasójeggyel kell rendelkeznie valamelyik tagkönyvtárunkban.
Könyvtári tagságának meghosszabbításáról az adott könyvtárnak írt e-mailben tud érdeklődni.
Központi Könyvtár: hosszabbitas.kozpontikvt@fszek.hu
Tagkönyvtáraink elérhetősége: E-mail címek

Beállítások a legnépszerűbb böngészőkben: